
تاثیر فن بیان در برقراری ارتباط در خوابگاه دخترانه تهران
همه انسان ها تمایل دارند که صحبتهایشان جدی گرفته شده و بر دیگران اثر مثبتی
زمانی که از بیماری و سختی های آن صحبت به میان می آید، ذهن بسیاری از افراد به سمت و سوی بیماری های جسمی پیش می رود. این در حالیست که بیماری های روحی و روانی چندین و چند برابر بیشتر از بیماری های جسمی می توانند زندگی افراد را تحت تاثیر قرار داده و آن را مختل کنند. یکی از جدی ترین و آزار دهنده ترین بیماری های روحی، افسردگی می باشد. افسردگی به اشکالی از پایین آمدن خلق می گویند که در این شرایط فرد انگیزه و اشتیاقی برای زندگی کردن و پیش برد امور در خود احساس نمی کند. متاسفانه افسردگی به قدری در بین افراد و جوامع مختلف فراگیر شده است که پای آن به مکان هایی نظیر اقامتگاه دخترانه تهران نیز باز شده است. افسردگی به راستی یک بیماری جدی است که می بایست از همه نظر مورد توجه قرار گیرد. زمانی که از شیب تند ابتلا به افسردگی در اقامتگاه دخترانه تهران و سایر اقامتگاه دانشجویی صحبت به میان می آید، در مورد جامعه هدفی صحبت می گردد که عموما در سنین پایین بوده و می بایست سرشار از شور و شوق زندگی باشند. صد البته بر کسی پوشیده نیست، افرادی که در اقامتگاه دخترانه ساکن می شوند نودانشجویانی هستند که به تازگی قدم به دانشگاه گذاشته و هنوز چندان با سن و سال نوجوانی و چالش های ناشی از آن فاصله نگرفته اند. همین مساله خود می تواند در روند روحی ساکنین پانسیون دخترانه مشکل آفرین باشد. با این وجود حتی اگر این مساله را هم در نظر بگیریم، هنوز هم این تعداد و این شیب تند ابتلا به افسردگی در بین ساکنین اقامتگاه دخترانه تهران توجیه پذیر نمی باشد.
شیب تند ابتلا به افسردگی در بین ساکنین اقامتگاه دخترانه در تهران نگرانی های بسیاری را برای صاحب نظران در این حوزه ایجاد کرده است. بسیاری از صاحب نظران در حوزه سلامت روان بر این باور هستند که این نرخ بالا در ابتلا به افسردگی در بین جوانان از جمله ساکنین اقامتگاه دخترانه تهران از سبک زندگی افراد منشا می گیرد. صد البته که کسی نمی تواند ادعا کند که در گذشته ابتلا به افسردگی به هیچ وجه وجود نداشته است. اما می توان به اطمینان ادعا کرد که در هیچ برهه ای از تاریخ تا این اندازه افسردگی در بین آحاد جامعه مخصوصا جوانان جامعه وجود نداشته است. به همین دلیل صاحب نظران بر آن شده اند تا دلیل این همه گیری و شیب تند ابتلا به افسردگی را در بین جوانانی نظیر جوانان ساکن در اقامتگاه دخترانه بیابند. آنها در پژوهش های خود به میزان بسیاری زیادی بر اثرگذاری سبک زندگی بر میزان ابتلا به افسردی در بین جوانان باور دارند. سبک زندگی خاصی که امروزه بیشتر انسان ها مخصوصا جوانان در پیش گرفته اند زمینه ساز ابتلا به بسیاری از بیماری های روحی و روانی از جمله افسردگی می باشد.
پیش از هر چیز لازم است که به سبک زندگی فردگرایی که امروزه در بسیاری از جوامع دیده می شود، اشاره گردد. در بسیاری از جوامع افراد تمایل دارند که امور را تنها به خود معطوف کرده و خود را در مرکز دنیای خود می بینند. این در حالیست که در گذشته عموما افراد زندگی در اجتماع و همراه با جمع را ترجیح می دادند. همین فردگرایی سبب می شود که معنا در زندگی انسان ها کمرنگ شده و نتیجه آن چیزی غیر از افسردگی و پایین آمدن خلق نمی باشد. مساله قابل تامل در مورد ساکنین اقامتگاه دخترانه در تهران این است که این افراد ظاهرا در یک مکان جمعی زندگی می کنند اما اگر به بطن مساله وارد شویم متوجه خواهیم شد که زندگی بسیاری از ساکنین اقامتگاه دخترانه تهران در هاله ای از تنهایی و فردگرایی گیر کرده است و همین مساله آنها را در دام انواع بیماری های روحی از جمله افسردگی قرار داده است. یکی دیگر از مسائلی که در مورد سبک زندگی اشتباه در اقامتگاه دخترانه در تهران وجود دارد، استفاده بیش از حد از شبکه ای اجتماعی است. یکی از مخرب ترین آثار غرق شدن در شبکه های اجتماعی مقایسه بیمارگونه خود با دیگران بوده و از آنجایی که در فضای مجازی افراد تنها نکات مثبت خود را به نمایش می گذارند، نتیجه این کار چیزی جز خود کم بینی و افسردگی نمی باشد.
همه انسان ها تمایل دارند که صحبتهایشان جدی گرفته شده و بر دیگران اثر مثبتی
در زنان به دلیل آناتومی خاص بدنی که دارند احتمال ابتلا به انواع عفونت های
یکی از مشکلات اصلی انسان هایی که در شهرهای بزرگی نظیر تهران زندگی می کنند،
امتیاز و نظرات